X

Honda Integra дебютувала в новому кузові та з гібридною установкою

Представлено п’яте покоління культового спорткара Honda Integra. Ця новинка не має нічого спільного із Acura Integra, яка пропонується на ринку США. Вона буде доступна виключно в Китаї та є преміальним варіантом Civic.

Новинка виконана в кузові хетчбек і приєднається до чотиридверного седана, представленого раніше. Незважаючи на те, що Integra побудована на базі Civic, вона отримала свої риси. У неї особлива решітка радіатора, подовжені світлодіодні фари, більш стильні бампери, спортивний дифузор на кормі та інші легкосплавні диски.

У довжину нова Integra досягає 4563 мм при колісній базі 2735 мм. Ширина і висота становлять 1802 та 1415 мм відповідно. Таким чином хетчбек на 126 мм довше однойменного седана. Об’єм багажника – 410 літрів. Салон моделі повністю не показали. Очікується, що він точно повторить брата-близнюка. Відмінності зведуть лише до обробки.

Читайте також:
На аукціон виставили Lancia Delta Integrale Роуена Аткінсона

У рух хетчбек Honda Integra буде наводити 1,5-літровий чотирициліндровий турбомотор VTEC потужністю 180 к.с. і 240 Нм крутного моменту. З’явиться гібридна версія e:HEV на основі 2,0-літрового двигуна, який доповнять електромотором. Прийом замовлень на новинку вже відкрито. Ціна на неї стартує від 19 тисяч доларів.