X

Honda оновила свій найпопулярніший кей-кар: фото та характеристики

Дебютувало третє покоління найпопулярнішого японського кей-кара Honda N-Box. Компактний мікровен став більш практичним та економічним.

Автомобіль зберіг характерну квадратну форму, але її суттєво переробили. У N-Box кутастий дизайн кузова, короткі звіси, модернізована решітка радіатора, нові світлодіодні фари і бампер з широким повітрозабірником, який підкреслює скульптурні крила. У версії Custom фари як у Honda CR-V – прямокутні. На кормі з’явилися більш тонкі світлодіодні ліхтарі, а задні двері стали масивнішими.

В оснащення салону N-Box увійшла 7-дюймова цифрова панель приладів, мультимедійна система з 9-дюймовим екраном і нове двоспицеве ​​кермове колесо. Ще з’явилося багато відсіків для дрібної поклажі. У обробці базових мікровенів використаний міцний текстиль, а версії Custom – шкіра.

Читайте також:
Daihatsu представила електричний кей-вен Hijet Cargo BEV

Новий Honda N-Box буде доступний з 658-кубовими двигунами з наддувом і без нього потужністю 58 і 63 к.с. відповідно. Витрата палива – 3,7 літри на 100 км. У продаж на ринку Японії третє покоління кей-кара надійде у жовтні цього року за ціною від 18 000 доларів.