X

Honda представила електричний CR-V із “водневим ГБО” (фото)

Сімейство компактного кросовера Honda CR-V поповнилося версією із приставкою e:FCEV у назві. Ключовою її особливістю є незвичайна силова установка.

Новий CR-V e:FCEV спроектований з використанням водневої установки, що підключається, яка складається з електромотора потужністю 174 к.с. і 229 Нм крутного моменту, батареї на 17,7 кВтг і, власне, самих паливних елементів. Сумарно вони дозволяють кросоверу проїжджати на одному заряді до 435 км. Компанія позиціонує новинку як плагін-гібрид. Тобто його можна зарядити і від зовнішньої мережі.

У зв’язку з тим, що в цій версії моделі є інший розподіл ваги, Honda повністю переналаштувала підвіску на обох осях. У CR-V e:FCEV використовуються стійки МакФерсон спереду та багатоважільна задня частина. Ще з’явилися нові стабілізатори поперечної стійкості, амортизатори та пружини.

Читайте також:
Sony та Honda готують два нові електромобілі

Візуально електричну новинку можна відрізнити по модернізованим бамперам, переднім крилам, решітці радіатора і 18-дюймовим чорним легкосплавним дискам з 10-спицевим дизайном. Її оснащення багатше стандартного. У нього входить двозонний клімат-контроль, сидіння з електроприводом та підігрівом, аудіосистема Bose з 12 динаміками та рульове колесо з підігрівом.