X

Honda WR-V приміряв зовнішність стрітрейсера

«Спортивный» кроссовер дебютировал в Индонезии

Малолітражний кросовер Honda WR-V другого покоління дебютував у листопаді 2022 року в Індонезії. На світовому ринку новинка з’явилася у лютому 2023 року, а місцеве виробництво у Малайзії розпочалося у червні. На Gaikindo Indonesia International Auto Show 2023, що проходить у ці дні, Honda представила «спортивну» версію WR-V. Шоу-кар розробили у співпраці з місцевою тюніговою фірмою The Elite Indonesia.

«Гарячий» кросовер побудований на топовій комплектації RS у характерному двоколірному червоно-чорному кузові. Бічна підвіконна лінія підкреслена біло-сірими наклейками.

Від серійного автомобіля він відрізняється агресивним кузовним обважуванням. До нього увійшли «губа» у передньому бампері, бічні «спідниці», задній дифузор, подвійні вихлопні патрубки та збільшене заднє крило. Доповнюють «спортивний» образ 17,0-дюймові легкосплавні колісні диски Work Emotion із темним оздобленням. «Взуті» нові колеса в широкі низькопрофільні шини Michelin Primacy 4. Але головна «родзинка» — занижена підвіска з циліндричними пружинами.

Інформації про будь-які доробки силового агрегату немає. Ймовірно, шоу-кар зберіг стандартний безнаддувний 1,5-літровий двигун i-VTEC потужністю 119 к.с.

Читайте також:
Спорткупе Honda Prelude 1987 року продали за ціною двох нових Civic Type R

Чи піде спортивний Honda WR-V в серію, не уточнюється.