X

Досить качати руками! Скільки коштують компресори для авто?

Какие виды и какие сейчас лучшие бренды компрессоров на украинском рынке. Прейскурант актуальных цен на автонасосы. На чем можно остановиться для легкового автою. Читайте!

Більшість автовласників вже давно відмовилися від застарілих насосів, але багато хто ще не придбав автокомпресор. Цей нехитрий прилад заощадить ваші сили та час, його зручно можна використовувати у будь-якому місці та у будь-який момент, коли знадобиться. Крім того, ви завжди контролюєте правильний тиск вашого колеса, а це завжди впливає на зношування гуми, витрату палива і навіть безпеку на дорозі.

Розглянемо 2 основні види компресорів:

1. Поршневі.

Найбільш ефективні та найпопулярніші.

З мінусів – нагріваються і за відсутності (дешевих моделях) фільтрів можуть забиватися пилом. З переваг – видача великого тиску та відмінна висока продуктивність, можна використовувати у будь-яку погоду. Інтернет-магазин lido.ua надає великий вибір таких насосів, наприклад поршневий автокомпрессор Winso або компресор автомобільний Ураган користуються досить великим попитом.

2. Мембранні.

Їх використовують рідше, але тут відсутні деталі, що труться, на відміну від першого варіанту, це робить їх трохи більш надійними. Також, якщо знадобиться мембрану в компресорі, можна замінити. З недоліків – низька продуктивність, тому накачає колеса не більше 14 дюймів, взимку при холодних температурах еластичність мембрани погіршується.

Компресор 1 типу існує однопоршневий і двопоршневий. Якщо основний критерій вибору ціна – то часто однопоршневі компресори дешевші, вони повністю підійдуть для легкових машин (для шин до 16д.), хоч і трохи шумітимуть.

Маючи два циліндри, двопоршневі насоси працюють потужніше, але при цьому тихо і не нагріваються. Відмінно підійдуть для габаритних машин, на кшталт позашляховиків, але використовуються і для легкових моделей.

Скільки коштує компресор в Україні?

Гарний компресор автомобільний не повинен дорого коштувати. За відгуками мають гарну якістю та користуються попитом в Україні україно-польські компресори вінсо та фірми uragan, з більш ніж доступними цінами.

  • Ціни на Winso компресор стартують від 848 грн.
  • Найдешевший класичний автокомпресор winso за 748 грн (зараз по акції) – однопоршневий, на 150 Вт, продуктивність 35 л/м.
  • Найдорожчий за 3877 грн – це професійний автомобільний компресор winso, його продуктивність 160 л/м і потужність цілих 600 Вт.

У цьому діапазоні цін можна легко підібрати для себе свій ідеальний автомобільний насос з різним додатковим функціоналом.

Другий за списком, але не за популярністю компресор Ураган. Ціни на автонасос Ураган варіюються від 800 грн. до 1533 грн.

  • Якщо є можливість, то сміливо потрібно брати двопоршневий Uragan компресор 90170, за 1533 грн.
  • Є також гарний однопоршневий автомобільний насос Ураган з автостопом (дуже зручно, коли не потрібно стежити за манометром) за 1027 грн (зараз на сайті LIDO знижка 5% та безкоштовна доставка)

Тобто в середньому, хороший компресор вам обійдеться всього в +- 1000 грн, він завжди буде у вас під рукою, не займаючи місця в багажнику, і точно не раз вас виручить.