X

Hyundai IONIQ 5: претендент в акції “Автомобіль року в Україні 2022” (відео)

Новий Hyundai IONIQ 5 дебютував у 2021 і дуже швидко дістався до українського ринку, зробивши на ньому невеликий фурор. Все це завдяки футуристичному дизайну та деяким унікальним опціям.

IONIQ 5 – це середньорозмірний SUV, побудований на спеціальній електричній платформі від Hyundai Motor Group під назвою Electric-Global Modular Platform (E-GMP). Він отримав оригінальні пропорції та подовжену колісну базу.

Завдяки новій платформі E-GMP забезпечує швидшу зарядку, функцію Vehicle-to-Load (V2L), а також розширені функції підключення та допомоги водієві, збільшений запас ходу, чудову керованість і більше внутрішнього простору.

Залежно від комплектації, а на українському ринку їх передбачено три (Express, Elegant, Top), для IONIQ 5 доступні батареї на 58 кВт і 72.6 кВт, а також повний і монопривід. Залежно від конфігурації система кросовера забезпечує потужність до 225 кВт (305 к.с.) і максимальний запас ходу до 481 кілометра на одному повному заряді відповідно до циклу WLTP.

Унікальна для сегмента акумуляторна система у 800 вольт дає змогу заряджати батарею в 72,6 кВт з 10 до 80% лише за 18 хвилин на станціях надшвидкої зарядки.

Інноваційна функція Vehicle-to-Load (V2L) дає змогу вільно заряджати будь-які електричні пристрої. Наприклад електричні велосипеди, скутери, ноутбуки й інше. Ба більше, функція V2L може забезпечити потужність до 3,6 кВт, що дає змогу IONIQ 5 заряджати навіть інші електромобілі!

Детальніше про Hyundai IONIQ 5, про його інтер’єр, технології та оснащення дивіться в нашому відео:

Генеральний партнер
Фінансовий партнер
Страховий партнер
Шинний партнер
Паливний партнер
Ексклюзивний партнер дитячої безпеки