X

Hyundai оновив свій найменший хетчбек (фото)

Плановому рестайлінг піддали компактний хетчбек Hyundai i10. Зовні модель майже не змінилася, а ось оснащення та салон переробили ґрунтовніше.

Відрізнити оновлений хетчбек від попередника можна за точковим ДХО, інтегрованим у радіаторну решітку, якій також змінили наповнення. Ще видозмінився повітрозабірник у передньому бампері та інакше виглядає графіка задніх ліхтарів. Палітру кольорів для кузова доповнили двома новими відтінками – Lumen Grey та Meta Blue. Для колісних дисків розроблено новий дизайн.

У оснащення салону моделі увійшла 4,2-дюймова цифрова панель приладів і мультимедійна система з 8-дюймовим екраном і підтримкою Apple CarPlay і Android Auto. Також є камера заднього виду, слот для бездротової зарядки смартфона, порти USB-C, фонове підсвічування та розширений пакет систем ADAS.

У рух рестайлінговий Hyundai i10 наводить 1,0-літровий безнаддувний трициліндровий двигун MPi потужністю 66 к.с. Також запропоновано версію з чотирициліндровим двигуном MPi об’ємом 1,2 л на 83 к.с. Найпотужнішим у лінійці стане варіант із турбованим 1,0-літровим мотором TGD з віддачею 99 к.с. Його отримає флагманський Hyundai i10 N Line.

Читайте також:
Гібридний Hyundai Tucson не пройшов перевірку «лосиним тестом» (відео)

Виробництво новинки розпочнеться у квітні 2023 року на заводі компанії у місті Ізміт (Туреччина). Постачання на європейський ринок очікуються у другій половині року. В Україні оновлений Hyundai i10 також буде доступним. Орієнтовна дата старту продажів липень-серпень цього року.