X

Hyundai Palisade зроблять схожим на Tucson (фото)

Автомобилю переработают внешность и интерьер

Найбільший кросовер корейської марки Hyundai Palisade вийшов на ринок у 2018 році. За ці роки виробник представив кілька спеціальних версій моделі, які відрізняються особливою розкішшю. А ось рестайлінговий варіант для автомобіля підготували тільки зараз.

Перші прототипи оновленого кросовера виїхали на тести, де і були помічені фотошпигунами. Вони покриті щільним камуфляжем, але навіть крізь нього вдалося роздивитися ключові зміни. Судячи зі знімків, модель отримає модернізовану решітку радіатора, яка за своєю формою і наповненням перегукується з новим Tucson і Santa Cruz.

Також зміниться оптика. Вона залишиться двоярусною, але ДХВ більше не інтегровані всередину фар, а розташовані зовні. Знімків корми немає. Однак інсайдери стверджують, що у кросовера змінилися задні ліхтарі і з’явився перероблений бампер. Для Palisade запропонують розширену колірну палітру і кілька варіантів дизайну колісних дисків.

Читайте також:
Hyundai показала свой самый дешевый кроссовер Casper внутри

Hyundai внесе зміни і в інтер’єр величезного кросовера. Йому обіцяна нова мультимедійна система з екраном в 12 дюймів, як у електромобіля Ioniq 5, і перемикач передач Crystal Sphere, як у Genesis GV60. Дата дебюту новинки не розкривається.