X

Hyundai представив розкішний седан для конкуренції з Lexus ES (фото)

У Кореї презентували сьоме покоління преміального седана Grandeur, який відомий на деяких ринках під назвою Azera.

Зі зміною генерації та переїздом на нову платформу бізнес-седан став ще більшим у розмірах. Його довжина становить понад 5 метрів, а колісна база – 2,89 м. До того ж моделі суттєво перекроїли зовнішність. У передній частині з’явилася тонка світлодіодна смуга, як у мінівена Staria, масивна решітка радіатора та нові фари.

Також змінилася форма задніх ліхтарів та бамперів. Дверні ручки тепер розташовані врівень з кузовом, а 20-дюймові колісні диски отримали багатоспицевий дизайн. Задня частка бокового скла виконана у формі трикутника, що є відсиланням до Grandeur першого покоління.

Читайте також:
У Hyundai Porter з'явився китайський «двійник» й він електричний

У салоні автомобіля привертають увагу великий сенсорний екран, розділений на дві частини, та нове кермо. Також є фонове освітлення з безліччю відтінків. Список опцій доповнений системою напівавтономного водіння. Бізнес-седан пропонуватиметься з 2,5- та 3,5-літровими бензиновими двигунами потужністю 198 і 295 к.с. відповідно. Доступна і гібридна версія з 1,6-літровим двигуном. Флагман буде приводити у рух двигун V6 з віддачею 300 к.с.