X

Hyundai представив найшикарніший бізнес-седан в історії

Производитель показал внешность и интерьер нового G80. Пока обошлось без сюрпризов

Genesis поділився офіційними фотографіями седана G80, який планували представити на Женевському автосалоні. З уже відомих причин прем’єру довелося перенести в онлайн-формат. Але представляти новинку Genesis все ж не поспішає, зливаючи інформацію порціями. Так, фотографії новенького седана другого покоління з’явилися в офіційному Instagram виробника.

Крім самих фотографій, що демонструють інтер’єр і екстер’єр автомобіля, стали відомі й інші цікаві деталі. Наприклад, Genesis G80 отримав нову задньопривідну платформу і технічно став ближчим до кросовера GV80. Це стосується і зовнішності. У нього така сама масивна радіаторна решітка й оптика з “подвійними лініями” спереду та ззаду.

Частково інтер’єр також запозичений у кросовера, а саме: повністю цифрова “приборка” і великий 14.5-дюймовий дисплей мультимедіа. Сюди також можна віднести і шайбу, що замінила звичний важіль коробки передач.

А стосовно моторів, то цю інформацію Genesis тримає в таємниці.  Ймовірно, седан G80 другого покоління отримає ті самі двигуни, що і кросовер GV80. Це 2.5-літрова 305-сильна “турбочетвірка” і 3.5-літровий “наддувний” V6, що видає 375 “коней”. У кросовера в пару обом йде восьмиступінчастий “автомат”.

Читайте також:
Hyundai випустить одразу 6 нових моделей під логотипом Genesis