X

Hyundai Santa Fe отримав агресивний тюнінг від Carlex Design

Тюнінг-ательє Carlex Design представило абсолютно дикий обвіс для нинішнього покоління Hyundai Santa Fe. Проект дістав назву Urban Edition. Проведені модернізації практично повністю змінили зовнішність кросовера, зробивши її зухвалою і епатажною. Тепер корейський сімейний кросовер нагадує болід для кузовних перегонів.

Зокрема Santa Fe отримав перероблений передній і задній бампер, масивну решітку радіатора з логотипом тюнера, збільшені повітрозабірники, гігантське антикрило на даху і масивний спойлер на кришці багажника. Також польські дизайнери запропонували для кросовера двоколірне забарвлення кузова, 20-дюймові колісні диски, розширені колісні арки та гальмівні супорти салатового кольору.

Фахівці ательє не залишили без уваги і салон автомобіля. В інтер’єрі з’явилося кермо з новим дизайном і спортивні сидіння, оздоблені італійською шкірою і алькантарою. Стриману сіро-чорну колірну гамму чудово відтіняють елементи соковитого салатового кольору. Дверні карти моделі оздоблено такими самими матеріалами. На підголівниках сидінь вишиті логотипи тюнера.

Технічна частина Hyundai Santa Fe Urban Edition залишилася без змін. Щодо вартості новинки, то тюнери її не розкрили. Відомо лише, що спершу модель буде доступна на ринках Польщі та Південної Кореї.

Читайте також:
Мрія велосипедиста: погляньте на пікап Mercedes-Benz від Carlex Design