X

Hyundai поліпшила оснащення оновленого седана Sonata

Восьме покоління седана Hyundai Sonata дебютувало трохи більше року тому. Модернізована модель отримала агресивний стиль і кілька інших значних оновлень, тим самим змінивши правила гри в цьому сегменті. Щоб зміцнити отриманий ефект, компанія вирішила збільшити естетичну привабливість Sonata.

Зокрема, оновлена Hyundai Sonata в комплектаціях SE Plus і Limited отримала 19-дюймові колісні диски, взуті у всесезонні шини 245/40 R19 Pirelli P Zero. Вони не тільки роблять зовнішність седана більш виразною, а й покращують керованість. Також виробник розширив перелік стандартних функцій моделі.

Тепер до спектру систем допомоги водієві входить функція попередження про вихід зі смуги руху і оповіщення про зустрічний рух під час паралельної парковки. За необхідності можна встановити звукові або візуальні попередження. Також у версії Limited додано електронне регулювання висоти сидінь пасажирів.

Перераховані вище функції доповнюють і без того чудове оснащення седана. Зокрема, в салоні встановлено приладову панель з 12,3-дюймовим екраном і мультимедійну систему з 10,25-дюймовим дисплеєм, навігацією і підтримкою Apple CarPlay і Android Auto. Також доступна бездротова зарядка Qi і цифровий ключ Hyundai, який використовує спеціальний додаток для смартфона.