X

Hyundai заготував 420 коней для преміум-седана Genesis

От обычной версии «заряженный» седан будет отличаться иным аэродинамическим обвесом и декором в салоне

Інформацією про “заряджену” версію бізнес-седана G80 третього покоління поділився південнокорейський портал Top-Rider. За інформацією джерела, двигун новинки форсують до 420 коней. А стосовно термінів прем’єри, то про них нічого невідомо.

Журналісти видання впевнені, що у пару до 3.5-літрового V6 йде восьмидіапазонний автомат. Імовірно, Genesis G80 Sport отримає інший,  агресивніший аеродинамічний обвіс і оспортивнений інтер’єр.

Читайте також:
Hyundai підкорить ринок новим преміальним седаном: фото і характеристики Genesis G80

Вихід нового “спортивного” седана є цілком логічним, оскільки седан попередньої генерації також мав підігріту модифікацію. “Заряджений” седан другого покоління комплектувався 3.3-літровим V6 T-GDI потужністю 370 к.с. на розгін з місця до “сотні” йшло 6.2 секунди.

Із чуток, для внутрішнього ринку Genesis G80 Sport буде як задньо- так і повнопривідним. Стосовно інших країн, то там буде запропоновано тільки повнопривідну версію. Крім того, вважається, що спортивна версія седана дасть змогу розкрити сильні сторони полегшеного візка зі зниженим центром ваги.

Нагадаємо, що прем’єра новинки відбулася онлайн, і зовсім не так, як планував виробник. Незважаючи на всі нюанси, седан викликав величезний інтерес у аудиторії. У день презентації йому вдалося зібрати 22 тисячі попередніх замовлень.

Читайте також:
Hyundai випустить одразу 6 нових моделей під логотипом Genesis