X

Їх було всього 12: на продаж виставили рідкісний автобудинок Dodge Starcraft (фото)

На аукціон Mecum виставили дуже рідкісний будинок на колесах Dodge Starcraft 1970 року випуску. Він знаходиться у відносно доброму стані та повністю на ходу.

Зовні він виглядає як традиційний туристичний автобус, але всередині є все необхідне для далеких поїздок та відпочинку на природі. Тут є диван, який розкладається у двоспальне ліжко, міні-кухня з холодильником, раковиною та мікрохвильовою піччю, санвузол та душова. Також передбачений великий резервуар з водою, кондиціонер та телевізор.

У рух цей автобудинок наводить 5,2-літровий двигун Dodge V8, який передає потужність на задні колеса через автоматичну коробку передач. Starcraft хоч і повністю на ходу, але косметичний ремонт все ж таки йому потрібен. Особливо це стосується салону, який за роки використання авто трохи зносився.

Відомо, що свого часу компанія Starcraft випустила лише 12 таких Dodge. До наших днів збереглися взагалі одиниці. Власник не став ставити резерв вартості та готовий віддати рідкісну модель за максимальною ставкою. Торги відбудуться з 20 по 23 вересня у конференц-центрі Кей-Бейлі Хатчісон у Далласі (США).

Читайте також:
Автобудинок GMC з 700-сильним мотором продають за $95 000