X

Ікона стилю «ХАЙ-ТЕК» SUV DS 3 CROSSBACK претендує на престижний титул «Автомобіль року в Україні 2021»: стиль і технології від DS AUTOMOBILES

Новий витончений і високотехнологічний кросовер DS 3 CROSSBACK втілює в собі ексклюзивний дизайн і самі передові технології Бренду, і тому саме він заслуговує звання «Кращого кросовера в Україні 2021». Компактний кросовер вражає яскравим дизайном і оригінальним інтерєром, сучасними системами безпеки і економічними двигунами. Обирайте і голосуйте за переможця!

Коли ви керуєте новим DS 3 CROSSBACK – ви завжди в центрі уваги. Завдяки витонченому силуету і великим колесам, цей компактний кросовер демонструє авангардний стиль, повний потужної динаміки і скульптурних форм. DS 3 CROSSBACK задає нові тренди в області технологій і стилю – вишуканий дизайн, унікальна обробка, незвичайні технічні рішення – все це складається в єдиний ансамбль. Автомобіль ідеальний для міста і подорожей. Саме цим кросовер DS 3 Crossback 3 буде залучати до себе увагу людей в ході голосування за престижний титут «Автомобіль року в Україні 2021».

Кросовер DS 3 Crossback на сьогоднішній день є найбільш компактною моделлю Бренду. Однак це відмінний приклад того, як можна вмістити масу стильних рішень в невеликому автомобілі. Зовнішність моделі DS 3 Crossback наповнена оригінальними деталями: темна або хромована решітка радіатора DS WINGS, центральна стійка у вигляді «плавника акули», вузькі ліхтарі з ромбоподібним декором. Окремо варто відзначити мигдалевидну світлодіодну оптику DS MATRIX LED VISION, яка ідеально поєднує високий стиль і передові технології. Інтер’єр кросовера DS 3 Crossback може бути виконаний в одному з фірмових дизайнерських оформлень: DS Inspiration MONTMARTRE з тканинною обробкою сидінь або DS Inspiration PERFORMANCE LINE з оббивкою з алькантари. Але який би варіант ви не обрали, будьте впевнені – вас чекають виключно найякісніші матеріали.

При створенні цієї моделі був зроблений вибір на користь передових технологій. Фари DS MATRIXLED VISION, невидимі ручки дверей ─ все виконано на найвищому рівні. Високотехнологічні інновації прекрасно поєднуються з комфортом, безпекою і сучасними системами допомоги водієві, а також чудовою акустикою. Елегантний і привабливий DS 3 CROSSBACK створений для тих, хто не готовий до компромісу. Стильний, технологічний, комфортний і динамічний ─ він підкорює з першого погляду! Все тому, що кросовер DS 3 Crossback створений для тих, хто хоче виділятися, любить оригінальні речі, має сміливість бути іншим, але вимагає максимальну преміальну якість у кожній деталі. Кросовер DS 3 Crossback – це справжня «ікона стилю»!

Пропонуємо вам познайомитися ближче з новим компактним кросовером DS 3 CROSSBACK в шоу-румі моделі, а також записуйтесь на тест-драйв DS 3 Crossback, щоб ваш вибір був обґрунтований не тільки зовнішнім виглядом автомобіля, а й відчуттями під час поїздки.

Також, вже зараз ви можете віддати свій голос за головного претендента на титул  «Кросовер року в Україні 2021»: заходите на сайт і віддавайте голоси за улюблену модель DS Automobiles!