X

Імпортер BMW профінансував відновлення мосту на Херсонщині

На Херсонщині біля села Заповіт відкрили для проїзду автомобілів постійний бетонний міст через річку Інгулець, який був зруйнований у травні 2022 року.

Профінансувала відновлення шляхопроводу компанія АВТ Баварія, яка є офіційним дилером автомобілів марок BMW, MINI, Alpina, Rolls-Royce та Aston Martin в Україні. Вона зробила донат через фандрейзингову платформу UNITED24.

«АВТ Баварія вдруге повністю профінансувала відновлення важливого мосту у рамках співпраці з UNITED24. На цей раз міст знаходиться у деокупованому регіоні Херсона. Він гарантує безпечний проїзд мешканцям навколишніх сіл та дозволить доставляти гуманітарну допомогу. Відновили міст військовослужбовці 36-го відновлювального полку Конотопського Державної спеціальної служби транспорту», ​​— розповів генеральний директор АВТ Баварія Ерік Бернінг.

«Мешканці навколишніх сіл понад вісім місяців жили в окупації. Під час відведення військ росіяни підірвали всі мости та обрізали нормальне сполучення. Тепер люди знову можуть швидше дістатися найближчої медичної установи, волонтери — доставляти гуманітарну допомогу, а діти — ходити до опорної школи не через тимчасову понтонну переправу. Крім того, в одному із найближчих сіл є агровиробництво – тепер і до нього зможуть доїжджати автомобілі. Ми вдячні Державній спеціальній службі транспорту та UNITED24», – зазначив керівник Херсонської військової адміністрації Олександр Прокудін.