X

Infiniti показала на фото новий флагманський кросовер і назвав дату дебюту

До прем’єри готується нове покоління преміального кросовера Infiniti QX80. Його презентують 20 березня, а публічний дебют відбудеться у рамках Нью-Йоркського міжнародного автосалону.

Флагманський трирядний кросовер повністю переробили, позбавившись кутастого дизайну на користь більш плавним лініям. При цьому він зберіг знайомий силует. Новинка обклеєна камуфляжною плівкою, але навіть крізь неї можна відзначити візуальну схожість із концептом QX Monograph. У нього широка решітка радіатора, вузькі світлодіодні фари і оригінальні задні ліхтарі, високий капот, висувні дверні ручки і великий спойлер на кормі.

За даними інсайдерів, салон нового кросовера буде просторим та комфортним. У його оснащення увійде цифрова панель приладів, сучасна мультимедійна система з великим екраном, клімат-контроль, аудіосистема Klipsch з 24 динаміками і сабвуфером, широкий список систем допомоги водієві. Оздоблення буде виконане з висококласних матеріалів.

Очікується, що у рух QX80 буде приводитими економічний шестициліндровий турбодвигун V6 Його віддача – 450 к.с. Оскільки офіційний дебют запланований на наступний місяць, Infiniti QX80, ймовірно, надійде у продаж наприкінці літа або на початку осені. Ціни розпочнуться від 80 000 доларів.

Читайте також:
Infiniti анонсувала випуск чотирьох новинок: дві з них - електричні (фото)