X

Інноваційна Автоцивілка від ARX — отримай знижку, якщо ти гарний водій

Страхова компанія ARX представляє Автоцивілку «Смарт Драйв» – інноваційний страховий продукт, який дозволяє отримати значну знижку досвідченим та гарним водіям.

Купуючи Автоцивілку «СМАРТ ДРАЙВ», можна отримати індивідуальну знижку за стиль водіння за принципом Pay How You Drive ( «плати як їздиш»). Крім того, продукт доступний для придбання онлайн, на сайті компанії.

Щоб скористатися перевагами автоцивілки “СМАРТ ДРАЙВ», необхідно завантажити мобільний додаток «Smart Drive». Додаток буде фіксувати основні показники водіння: швидкість, маневри, прискорення, гальмування і використання телефону за кермом. За кожну поїздку нараховуються бали. На підставі отриманих балів і пробігу може бути нарахована знижка на другу частину платежу.

Кількість балів, за які нараховується знижка, повинна бути не менше 70. Мінімальний пробіг – 500 км. Тобто, за три місяці після придбання Автоцивілки «СМАРТ ДРАЙВ» необхідно проїхати не менше 500 км для того, щоб при оплаті другого платежу була можливість отримати знижку при хорошому скорингової балі.

Як працює програма “Smart Drive”?

1) Додаток працює у фоновому режимі. Нема потреби його включати й вимикати для фіксації поїздок. Все, що необхідно зробити – це завантажити додаток і при реєстрації підтвердити дозвіл на використання додатком всіх необхідних функцій смартфона. Відхилення запитів може привести до некоректної роботи Smart Drive при оцінці водійського стилю. Геолокація повинна бути постійно включена. Тоді все поїздки будуть автоматично записуватися і оцінюватися з точки зору стилю управління авто. Чим вище скоринговий бал – тим безпечніше стиль управління авто і тим менша ймовірність потрапляння в ДТП з вини водія.

2) В разі поїздки в якості пасажира в іншому авто або громадському транспорті потрібно відключати геолокацію, щоб такі поїздки не записувалися.

3) Після кожної поїздки в додатку відображається маршрут руху і скоринговий бал в рамках даної поїздки по кожному з параметрів. Тобто можна аналізувати, який з параметрів є слабким місцем водія і цілеспрямовано його покращувати.

4) Можливість завантаження і користування додатком не пов’язана з придбанням продукту. Тобто будь-який водій може завантажити і користуватися додатком абсолютно безкоштовно. За бажанням користувач може придбати Автоцивілку «Smart Drive” і отримати відповідну знижку. Або просто користуватися додатком і покращувати свою манеру їзди, роблячи її безпечніше для себе і оточуючих.

Детально про продукт можна подивитись тут.

В цілому компанія пропонує кілька версій Автоцивілки, кожен може знайти продукт для себе. ARX ​​- єдина компанія в Україні, яка в 2019 році ввела новий підхід в тарифікації ОСЦВ з більш глибокою сегментацією. Крім звичних чинників, які традиційно використовуються страховиками, введені нові – вік власника авто і вік самого авто. Це дозволяє більш точно і, відповідно, більш справедливо порахувати ціну для різних сегментів.

Наприклад – чим старший водій (за статистикою компанії в 80% випадків – це власник авто), тим менше ймовірність настання ДТП з його вини. Тобто для таких водіїв ціна буде нижче. Телематика, своєю чергою, дає можливість ще точніше оцінити цю ймовірність і, відповідно, зробити ціну ще більш справедливою.