X

Інтерв’ю казахстанських спортсменів, які варто прочитати

Рамзан Карімов повертається до рідної Астани. Олена Рибакіна залишається головною надією Казахстану у жіночому тенісі. Переходьте та читайте інтерв’ю спортсменів.

Для любителів ставок на спорт із Казахстану стартує новий сезон, адже вже розпочався чемпіонат країни з футболу. Також багато фанатів в очікуванні виступу національної футбольної збірної у плей-ін Чемпіонату Європи. Є за кого вболівати у змішаних єдиноборствах, тенісі та хокеї.

На всі події за участі наших співвітчизників ставку приймає букмекерська контора Parimatch. Котирування доступні до початку ігор, а також під час матчів.

Але щоб бути в курсі спортивних подій завжди варто звертати увагу на інтерв’ю топових спортсменів. У статті ми розглянемо кілька коментарів від казахстанських гравців.

Рамзан Карімов про повернення до Астани

Претендент на потрапляння до національної збірної Казахстану з футболу вперше зможе зіграти за рідний клуб, починаючи з 2020 року. До того футболіст успішно грав за Мактаарал.

Головне, що вдалося дізнатися з інтерв’ю з футболістом, Карімов не боїться конкуренції. Гравець розуміє, що в Астані за місце у стартовому складі доведеться боротися і він готовий працювати та вдосконалювати свої навички.

Головними суперниками у чемпіонаті Рамзан бачить клуби із чемпіонськими амбіціями. До таких футболіст відніс:

  • Тобол;
  • Ордабаси;
  • Актобе;
  • Кайрат.

Слідкуйте за новинами футболу та дізнайтеся, чи буде інтрига цього сезону чемпіонату. А ставки на ігри вже приймає найкраща букмекерська контора Казахстану.

Олена Рибакіна – надія казахстанського тенісу

Часто в мережі з’являються інтерв’ю з першою ракеткою Казахстану Оленою Рибакіною. Спортсменка ділиться особливостями участі у деяких турнірах та розповідає про перспективи казахстанського тенісу.

Перед стартом турніру Біллі Джин Кінг тенісистка розповіла, що очікує високих результатів від співвітчизників цього року. Сама ж теж намагатиметься прикласти руку до успіху спортсменів із Казахстану. На 2024 Олена встановила для себе високу планку і хоче виграти як мінімум одні змагання з серії ТБШ.

Нагадаємо, що у 2023 році Рибакіна була близька до подібного досягнення і зіграла у фіналі Відкритого чемпіонату Австралії. Пізніше протягом року представниця Казахстану тричі переграла першу ракетку світу — Ігу Швентек. Тому встановлену спортсменкою собі планку не можна назвати завищеною.

Слідкуватимемо за успіхами Олени Рибакіної у турнірах WTA. Календар матчів спортсменки та прогнози на ігри вже доступні в передматчевій лінії https://parimatch.kz