X

Іспанські фахівці влаштували «лосиний тест» для Ford Focus – відео

Журналісти іспанського видання km77.com продовжують перевіряти автомобілі світових виробників на маневреність та стійкість на дорозі. На цей раз на «лосиний тест» вивели хетчбек Ford Focus.

В експерименті задіяли екземпляр моделі, оснащений 1,0-літровим трициліндровим двигуном EcoBoost з турбонаддувом потужністю 125 к.с. Тестовий автомобіль оснащений заводським пакетом ST-Line (він додає жорсткішу підвіску), а його колеса взуті у шини 215/50 R17 Continental EcoContact 6.

Спочатку Ford Focus перевірили на слаломі, який він пройшов з легкістю, не зачепивши жодного конуса. На проходження смуги йому знадобилося 25,1 секунди. Це непоганий результат для автомобіля цього класу.

Читайте також:
Гібридний Kia Sportage випробували «лосиним тестом»: результат показали на відео

Потім популярний хетчбек вирушив на «лосиний тест». Відмінним результатом є проходження смуги перешкод на швидкості 77 км/год. На жаль, Focus не зміг впоратися із тестом на цій швидкості. Йому не вистачило маневреності. Потім швидкість знизили до 76 км/год. З першої спроби хетч зніс один конус, але зміг піти вліво, а потім повернутись на задану траєкторію. З другої спроби він пройшов смугу чистіше та впевненіше. Експерти відзначили цей результат як чудовий.