X

Історія одного перевтілення: з “Волги” в розкішний Rolls-Royce

Посмотрите как умельцы создали бюджетную версию дорогого автомобиля

Історія цього особливого Rolls-Royce, а точніше її репліки почалася зі звичайного ГАЗ-24. Саме він став основою для майбутнього автомобіля. Про те, що перед нами «Волги», свідчать характерні виступні дверні ручки і задні стійки даху. Водночас упізнати оригінальний автомобіль доволі складно, оскільки його передня і задня частини повністю змінені.

Спереду седан виглядає більш вдало. Він дуже схожий на оригінальний Rolls-Royce Phantom. Схожість із оригіналом видають вузькі прямокутні фари і додаткові круглі ліхтарі. Решітка радіатора прямокутної форми з вертикальними ребрами. Цікаво виглядає і передній бампер. Його центральна секція трохи вже загальної ширини кузова.

На цьому схожість із Роллс-Ройс закінчується, оскільки задня частина автомобіля вийшла не зовсім вдалою. Усю “картину” псують задні фари, в яких простежується схожість із Toyota Celsior.

Загалом цей ГАЗ-24 — гідна репліка оригіналу. Особливо хочеться відзначити, роботу автора українського Rolls-Royce і те, як ідеально деталі підігнані одна до одної.

Читайте також:
Эксклюзивный Rolls-Royce подготовили для соколиной охоты