X

Італійка розмалювала Lamborghini вартістю 700 000 доларів

В качестве холста художника использовала Lamborghini Aventador SVJ

На вулицях Токіо зустрічається безліч цікавих тюнінг-проектів, у тому числі «покращених» Lamborghini. Хоча, здавалося б, як можна поліпшити ідеальний автомобіль. Один із таких проектів присвячений відео, опубліковане на YouTube-каналі GOCCI CHANNEL. Це Lamborghini Aventador SVJ, розмальований італійською художницею Елізою Чана Чеккетті.

Феноменальне перетворення суперкара на витвір мистецтва в стилі імпресіонізму відбувалося прямо на вулиці, на очах у публіки, що зібралася. Маючи лише кілька пензлей різного розміру і невелику палітру, дівчина вручну розфарбувала кожну деталь кузова Aventador.

На одній його стороні переважають сині та зелені відтінки, на іншій — жовтий, помаранчевий та червоний. У такому вигляді Lamborghini Aventador SVJ з’явився перед відвідувачами заходу, на якому збираються фанати італійської марки в Токіо.

Тих, кому не сподобалася італійська робота, заспокоїть інформація про те, що малюнок був нанесений на прозору плівку. Після вистави її видалили, повернувши «Авентадору» його рідний синій колір.

Читайте також:
Lamborghini представила позашляховий Huracan для Санта-Клауса