X

Італійська подяка: Ferrari подарувала лікарям швидкої допомоги автомобіль

Производитель суперкаров передал местному госпиталю автомобиль скорой помощи

Так, це не спорткар, як можна було б подумати, а спеціальний автомобіль, який зараз потрібен місту Модена куди більше. Йдеться про особливо підготовлену машину швидкої допомоги, призначену для перевезення хворих на коронавірусну інфекцію COVID-19. Вона обладнана для цього всім необхідним: медичний відсік повністю ізольований від кабіни, на борту є все обладнання, яке може знадобитися хворому коронавірусом або навіть людині тільки з підозрою на таку інфекцію.

Враховуючи гострий спалах коронавірусу в Італії, служба невідкладної допомоги 118 виконує на добу 80-90 виїздів містом. Плюс перевезення пацієнтів з однієї медичної структури в іншу і в деяких випадках за межі провінції. Тому допомога у вигляді такої швидкої допомоги зараз дуже доречна!

Також Ferrari допомогла місту й провінції іншим медичним обладнанням та індивідуальними засобами захисту: захисними масками, респіраторами, обладнанням для вентиляції легенів.

Додамо, що ця карета швидкої допомоги побудована на платформі FIAT Ducato, який пропонують із дизельними силовими агрегатами серії Multijet об’ємом 2.0, 2.3 і 3.0 літра. Залежно від цього потужність варіюється від 115 до 177 к.с. Коробка передач – 6-ступінчаста “механіка”. Навіть у найпотужнішому виконанні витрата таких Ducato в змішаному циклі становить 8 літрів на”сотню”.

Читайте також:
Команда Mercedes Формулы 1 начнет выпускать респираторы