X

От би такий хлопцям в ЗСУ: розбитий Lamborghini перетворили на багі

Автомобиль выглядит не менее круто, чем раньше

Втілити незвичайну задумку в життя і переробити Lamborghini Huracan у багі вирішив автор YouTube каналу B is for Build — Кріс Стейнбахер. Він доволі відомий персонаж у певних колах, що працює в автомобільній галузі.

“Основа” для баггі — розбитий 610-сильний Huracan — чоловікові дістався абсолютно безкоштовно. Навряд чи в світі знайдеться власник Ламборгіні, який спеціально зважиться на такий експеримент.

Шасі для переробки чоловік знайшов у дворі автозапчастин Mullins в Іллінойсі на початку 2020 року. Кріс моментально загорівся ідеєю дати суперкару друге життя і зробити з нього щось особливе. Ще одна складність, з якою зіткнувся автор — обмежений бюджет.

Щоб створити по-справжньому щось круте Кріс звернувся по допомогу до автомобільного інженера Сема Емерсона, який спеціалізується на створенні позашляховиків. Чоловік відсканував шасі 3D-сканером і спроєктував компоненти підвіски. Після чого за роботу взявся сам Стейнбахер і його команда. Вони втілили елементи в металі, потім встановили 5,7-літровий мотор LS3 V8 і трансмісію.

Читайте також:
Рідкісний Lamborghini Aventador згорів ущент за лічені хвилини

Загалом на переробку розбитого Lamborghini в багі пішло вісім місяців. Бюджет залишився таємницею.