X

Через негоду в Україні обмежили рух великовантажів на ключових трасах

На дорогах работает более 1500 тысяч единиц техники, которая оперативно расчищает трассы от снежных заносов

Слідом за сильними снігопадами в Україну прийшли морози і ожеледиця. Снігоприбиральна техніка оперативно очистила дороги, забезпечивши проїзд автошляхами державного значення. Водночас на деяких трасах все ще є проблеми з рухом. Для їх оперативного усунення було введено обмеження для великовантажного та великогабаритного транспорту на чотирьох дорогах у Волинській, Чернігівській, Рівненській, Львівській та Тернопільській областях.

Де наразі заборонено рух вантажівок:

  • Чернігівська область – на автодорозі Н-28 Чернігів-Городня-Сеньковка в обох напрямках;
  • Волинська область – на автодорозі Т-18-02 Маюничі-Шклинь (ділянка Торчин-Шклинь), Т-03-03 Луцьк-Радомишль-Демидівка-Дубне, Т-03-05 Нововолинськ-Михайлівка (ділянка Павлівка-Михайлівка) и Т-03-62 Бубнів-Радович;
  • Івано-Франківська область – на автодорозі Р-24 Татарів-Кам’янець-Подільский (ділянка Коломия-Городенка) и Р-20 Снятин-Тязів (ділянка Снятин-Городенка);
  • Рівненська область – на автодорозі Т-18-06 Рівне-Млинів-Буськ-Перемишляни; Т-18-15 Дубне-Млинів; Т-18-17 Бережниця-Степань-Деражне-Клевань; Т-18-24 Дерманка-Корець.

Для усунення наслідків негоди служби автомобільних доріг залучили близько 1500 тисяч одиниць техніки і понад дві тисячі осіб. Також на дорогах країни працює 150 одиниць техніки і понад 400 співробітників Державної служби з надзвичайних ситуацій.

Читайте також:
Україну засипає снігом: як повідомити про замети в Укравтодор

У зв’язку зі складними погодними умовами просимо водіїв бути максимально уважними на дорогах. Рекомендуємо не робити різких маневрів, дотримуватися швидкісного режиму, а також тримати безпечну дистанцію.