X

Відомий американський тюнер представив 850-сильний Cadillac Escalade-V (фото)

Тюнінг-ательє Hennessey зі США допрацювало позашляховик Cadillac Escalade-V, перетворивши його на «звіра» з віддачею 850 к.с.

Нова надпотужна версія позашляховика отримала назву Hennessey H850 Cadillac Escalade-V вийде тиражем у 100 екземплярів. Візуально від стандартної вона відрізняється обвісом, 22-дюймовими чорними глянсовими колісними дисками та спеціальними значками із зазначенням назви версії. Салон оздоблений шкірою, а як акценти використані вставки з дерева. Але ключові зміни сталися у силовій установці.

Фахівці Hennessey розігнали 6,2-літровий двигун V8 до 850 к.с. потужності та 1159 Нм крутного моменту. Це було досягнуто за рахунок встановлення нової системи впуску, модернізованих нагнітачів, спеціального розподільчого валу, нової вихлопної системи та клапанів. Позашляховик ще отримав пневмопідвіску та гальма Brembo.

В результаті проведених модернізацій Hennessey H850 Cadillac Escalade-V може розганятися з місця до «сотні» за 4,5 секунди і проїжджати чверть милі за 12,3 секунди. І це при тому, що маса позашляховика становить майже три тонни.

Читайте також:
Hennessey націлилася на новий світовий рекорд швидкості