X

Jeep Avenger 4xe дебютував з повним приводом та покращеною підвіскою (фото)

У лінійці кросовера Jeep Avenger з’явилася повнопривідна версія із приставкою 4xe у назві. Новинка надійде у продаж у Європі наприкінці року і буде доступна у комплектаціях Upland та Overland.

Ця версія кросовера відрізняється бамперами, виготовленими із спеціального зносостійкого матеріалу, та чорними легкосплавними дисками, взутими в шини M+S, а як опція доступна гума All-Terrain 3PMSF. Ще є темні рейлінги на даху та наклейка на капоті, які надають Avenger 4xe суворості. Оздоблення салону виготовлено з вологостійких матеріалів.

Також кросоверу, адаптованому під бездоріжжя, модернізували шасі та збільшили дорожній просвіт на 210 мм. Ще Avenger 4xe оснастили задньою підвіскою Multilink. Завдяки цим змінам він може долати підйоми в 40 ° і броди глибиною до 400 мм. Кут в’їзду та з’їзду моделі становить 22° та 35° відповідно.

Новий Avenger оснащений гібридною установкою на основі 1,2-літрового трициліндрового турбодвигуна потужністю 134 к.с., який доповнений двома електромоторами на 28 к.с. кожен. Потужність передається на всі чотири колеса через шестиступінчасту автоматичну коробку з подвійним зчепленням. Розгін з місця до «сотні» займає 9,5 секунд, а максимальна швидкість обмежена на позначці 195 к.с.

Читайте також:
З аукціону продали 36-річний Jeep Grand Wagoneer в ідеальному стані (фото)