X

Якісний СТО Автосервіс у Києві – міф чи реальність?

Як же приємно обслуговувати свою машину в якісному автосервісі… Напевно, ви одразу погодилися з цією думкою. Але як знайти ідеальний варіант СТО і не потрапити на шахраїв і шарлатанів, які так і норовлять «наварити» на вас свій бюджет? Про це ми поговоримо нижче.

Основні фактори, що вказують на якісний сервіс на СТО

Існує кілька «маячків», на які варто звернути увагу під час вибору якісного СТО. Фахівці «Upservice» рекомендують:

  1. Робіть правильний вибір. Звичайно, серед СТО, можна знайти офіційні, незалежні та гаражні автосервіси. Але останній варіант варто розглядати в останню чергу, оскільки багато хто потрапляє на дилетантів. Крім того, зверніть увагу на спектр послуг – чим він ширший, тим професійніший СТО Автосервіс у Києві.
  2. Відгуки клієнтів говорять багато про що. Не переглядайте думки клієнтів лише на сайті. Зайдіть також на спеціалізовані блоги та сайти, де можна побачити реальну картину.
  3. Якісний автосервіс не приховуватиме розцінок. Все буде офіційно зазначено як у самому сервісі, так і на сайті, при цьому вартість співпадатиме. Якщо ви помітите, що цей фактор відсутній, а “фахівець” озвучує ціну з голови – тікайте звідти! Із ними не варто зв’язуватися.
  4. Не полінуйтеся і завітайте на автосервіс перед тим, як привезти туди свою «ластівку». Зовнішній вигляд СТО, місцезнаходження, технічний стан оснащення та оточення – все це може сказати багато про що і підказати, чи варто звертатися сюди.
  5. Наявність відеозйомки під час обслуговування автомобіля – це той фактор, який говорить про правдивість технічних послуг, а не домисли та фантазії. Адже під час ремонтного процесу фахівці можуть виявити й іншу поломку, яка вимагатиме негайного втручання. Це як у стоматології, коли зуб болить, хоч зовні цілий, ти його розкриваєш – а там гнилий корінь. Якщо відеозйомка процесу відсутня, вам можуть озвучити вартість, і ви оплатите послуги в кілька разів дорожче за обумовлену раніше.
  6. Ризикніть зробити невеликий пробний ремонт для правильної оцінки якості послуг. Ви можете попросити фахівців автосервісу замінити свічки, масло або антифриз. Хороший сервіс відразу дасть про себе знати: ви не вичікуватимете своєї черги тривалий період часу, робота буде зроблена акуратно і швидко, а також вас підкорять своєю ввічливістю та всіма відповідями на запитання.
  7. Наявність первинного огляду автомобіля на очах у власника. Цей фактор може сказати про надійність СТО. В результаті вам повідомлять про загальний стан машини, а також наявність поломок, на які варто звернути увагу і усунути їх. Після цього, ви погодите всі ремонтні роботи та їх вартість.

Де знайти якісний СТО Автосервіс у Києві?

Якщо ви шукаєте якісний автосервіс, який буде відповідати всім вищепереліченим пунктам, звертайтесь до СТО «Upservice». Ми із задоволенням обслужимо ваш автомобіль, зробимо всі ремонтні роботи, замінимо старі деталі на нові, з гарантією від виробника, а також відповімо на всі питання.

З нами ваш автомобіль у надійних руках!