X

Як купити автозапчастини зі США

Автомобіль дає комфорт та свободу, але для безпеки та зручності на дорозі важливо стежити за його технічним станом. Зношені деталі, що вийшли з ладу, необхідно своєчасно змінювати, щоб уникнути подальших поломок і небезпеки під час їзди. Купити якісні автозапчастини з порівняно невеликими витратами можна в США. Такий спосіб набуває широкої популярності, і цьому є конкретні причини.

Чому варто замовити деталі для автомобіля в Америці

Знайти потрібну запчастину можливо в Україні, адже деталі для різних систем автомобіля є і в офіційних магазинах, і онлайн майданчиках оголошень. Але у випадку із замовленням із США перевагами стануть:

  • якість деталей, у тому числі б/в, що пояснюється коротким терміном експлуатації. У середньому американці їздять на одному автомобілі менше чотирьох років і за цей час більшість вузлів транспортного засобу залишаються практично в ідеальному стані;
  • асортимент: до Америки потрапляють авто з усього світу – Азії, Європи, тому вибір різноманітний. І головне – часто саме у США можна розшукати відсутні в Україні деталі;
  • вигідні ціни. Тільки в інтернет-магазинах вартість запчастин нижча на 20-50%, а якщо пошукати на аукціонах та розпродажах, можна ще заощадити.

Де шукати автозапчастини

Існує багато онлайн-майданчиків, де легко знайти потрібні запчастини для замовлення їх із США. Більшість українців обирають веб-сервіси, де вигідна ціна та асортимент чудово поєднуються з якістю. Таке комбо можна знайти на:

  • Subarupartswarehouse
  • Optionsauto
  • Autopartswarehouse
  • Amazon

Популярним є також відомий ресурс Ebay, де є також інші товари. Зробити замовлення на будь-який із цих майданчиків нескладно. Необхідно додати потрібну деталь у кошик та оформити покупку. Зважаючи на те, що в більшості випадків можливість прямої доставки з інтернет-магазинів, аукціонів, торгових майданчиків відсутня, можна скористатися послугами форвардингової компанії.

Сплатити покупку також легко. Для цього достатньо мати міжнародну платіжну картку. А ще на більшості майданчиків працюють такі послуги, як Apple Pay, Google Pay, Samsung Pay, PayPal. Просто потрібно пам’ятати про необхідність збільшення ліміту для покупок в інтернеті, щоби сума була достатньою для оплати.

Альтернативи самостійно купівлі запчастин із США

Щоб знайти потрібну деталь на американських торгових майданчиках, бажано мати базові знання англійської мови або знати, як використовувати перекладачі. Також важливо вміти розумітися на запчастини, щоб придбати правильний варіант. Якщо процес видається складним, можна довірити добір, замовлення, доставку професіоналам. Компанії-посередники, що надають подібні послуги, беруть на себе складності та нюанси процесу. Часто маючи спеціальні договори з транспортними компаніями, можуть доставити запчастину швидше та дешевше. А щоб обрати виконавця такої послуги, варто звернути увагу на:

  • досвід компанії та тривалість перебування у цій сфері. Наприклад, АТЛ на автомобільному ринку понад 25 років, тому заробила репутацію серед клієнтів;
  • відгуки – шукати можна як на самому сайті посередника, так і на інших ресурсах. І брати до уваги позитивні та негативні коментарі;
  • ціни: якщо виходить так, що вартість послуг перевищує економію при замовленні запчастини в США, то вигідніше придбати деталь тут та заощадити час.

Отримавши запчастини із США, можна буде швидко відновити технічний стан автомобіля.