X

Як правильно вибрати уживаний автомобіль?

Щоб скористатися конфіденційністю під час купівлі авто з пробігом, гарантовано забезпечити приватність угоди з купівлі-продажу вживаного брендового авто, важливо скористатися слушними рекомендаціями експертів. Адже доводиться часом вирішувати найрізноманітніші завдання, якщо не просто потрібні відомості по актуальному запиту викуп в Києві автомобілів з пробігом, а й оновлена інформація з цінами або діючими пропозиціями. Для новачків у цій справі не менш цінно попередньо проконсультуватися з усіх наявних у них питань щодо умов і правил проведеної процедури.

Особливості професійного автовикупу для клієнтів в Києві.

Якщо потрібно скористатися спеціалізованим сервісом скупки брендових авто і всього за годину вирішити виниклі проблеми з машиною з пробігом або продати/купити битий ТЗ після ДТП, варто заздалегідь:

  • відвідати онлайн офіційний сайт центру AvtoVykup-Kiev, що працює в режимі 24/7;
  • уточнити умови і правила щодо купівлі/продажу битих і уживаних легкових автомобілів, де діє оперативний виїзд експертів на місце за зазначеною в заявці адресою;
  • ознайомитися з принципами роботи наданого сервісу, який на ринку функціонує вже багато років, скуповує авто в будь-якому стані, але не старше 1995 року випуску;
  • оцінити напрацьовану базу центру уживаного ТЗ по всій території України і рівень підготовки висококваліфікованих фахівців, які допоможуть у вирішенні навіть найскладніших завдань щодо купівлі та придбання авто з пробігом або після ДТП.

Діючи завжди в інтересах клієнта, спеціалізовані центри з викупу авто після дорожньо-транспортної пригоди, зокрема і компанія TopVykup, допоможуть зі знанням справи суворо дотримуватися діючих положень законів в Україні. При цьому профі дотримуються відпрацьованої на практиці процедури взаємодії з перевіреними партнерами по бізнесу, знаючи — як найкраще вчинити в тому чи іншому випадку.

На що звертають увагу під час вибору авто з пробігом?

Уживані авто у прекрасному стані можна купити на -20%, а то і -50% нижче від номінальної вартості порівняно з оригінальними моделями, що продаються в салонах офіційних дилерських центрів іменитих брендів. Але важливо розбиратися в певних нюансах під час вибору вживаного транспортного засобу, де передусім запитують інформацію:

  • історію автомобіля з пробігом;
  • номер унікального VIN-коду (потрібно для уточнення відомостей, чи був ТЗ у ДТП або НС);
  • реальний стан кузова – можна подивитися на фото;
  • фактичний пробіг в кілометрах;
  • особливості в роботі движка і паливо використання (газ, бензин, дизель);
  • комплектація ходової частини;
  • рік випуску моделі.

Звертають увагу на знесення поверхні педалей і ступінь стертості керма — це дасть змогу відразу зрозуміти ступінь активності в експлуатації вживаного авто і наскільки надана інформація відповідає дійсності.

Чому важливо користуватися клієнтською базою?

Акцентують увагу на тому, що швидкий автовикуп після ДТП – це можливість скористатися безкоштовною експертною оцінкою та оглядом для уточнення загального стану ТЗ. Рекомендована скупка уживаних авто від профі:

  • ггарантує індивідуальний підхід для кожного клієнта, який звернувся в сервіс;
  • забезпечує можливості оперативно використовувати базу, напрацьовану в регіонах України для підбору потрібної моделі щодо бренду, стану та року випуску;
  • надає гарантію повної безпеки для дотримання юридичної чистоти угоди.

Надаючи конкурентні ціни, постійно моніторячи актуальні пропозиції на ринку, діючий центр з викупу уживаних автомобілів набагато спрощує процедуру скупки битих машин після ДТП, аварій. Для безпечного придбання ТЗ з пробігом найкраще скористатися базою центру, де допоможуть дотриматися всіх формальностей.

Важливо спочатку виключити участь непотрібних посередників, а також уникнути штрафів та інших неприємностей в процедурі оформлення придбаного транспортного засобу в особисте користування. Під час оформлення або підписання ДКП, включно з супроводом цієї угоди і зняттям з обліку у МРЕВ, клієнту не доведеться оплачувати автовикуп в Києві, КО та інших обласних центрах України.