X

Як російські окупанти потай вивозять свою підбиту техніку

Російські окупаційні війська втратили в Україні сотні одиниць бронетехніки, більшість з яких залишено на полі бою. Проте деякі свої бронемашини ворог все ж таки вивозить для подальшого відновлення. І тому приклад – ці фотографії, зроблені на залізничній станції в Гомелі. На них видно цілий ешелон БМД (бойових машин десанту), що вже відвоювали своє.

Найцікавіше, що вони розміщені не на відкритих платформах, на яких і перевозять таку гусеничну техніку. Виявляється, агресор ганебно сховав свою підбиту непереможну техніку в товарні вагони, призначені здебільшого для транспортування вугілля. З бойових машин уже зняли озброєння – автоматичні гармати та кулемети. Ось тільки горе-вояки забули прикрити все це маскувальними сітками, а тому її швидко засікли з мосту добрі люди.

До речі, треба віддати належне місцевим партизанам, котрі ще на початку березня зробили нам велику послугу, зруйнувавши кілька ділянок колій. У результаті залізничне сполучення між Білоруссю та Україною було паралізоване, що ускладнило оперативне перекидання ворожої техніки на нашу територію.

Читайте також:
Бійці ЗСУ підбили новий снігоболотохід окупантів