X

Як заощадити при виборі автомобільної оливи

Досвідчений автовласник часто може спрогнозувати пробіг свого автомобіля за кілька місяців, півроку і навіть за рік. Тому йому не важко визначити коли саме в майбутньому буде потрібна заміна оливи. Автомобільна олива – це продукт, який не швидко псується. Гарантійний термін її зберігання у закритій тарі становить 5 років. Зекономити на покупці оливи можна, купивши її заздалегідь – тоді, коли на неї є акційні пропозиції чи знижки.

Так, з 20 лютого по 17 березня 2023 року моторну оливу Liqui Molу можна придбати зі знижкою 15% на всій території України, крім окупованих та тих, де ведуться бойові дії з рашистами. Акційна пропозиція діє на оливу Liqui Molу Optimal HT Synth 5W-30.

Дана серія олив – це синтетична всесезонна моторна олива для бензинових та дизельних двигунів, яка розроблена та виготовлена в Німеччині за найсучаснішими технологіями з використанням найновіших пакетів присадок. Підходить у тому числі і для двигунів з каталізаторами та турбінами. Олива Optimal HT Synth 5W-30 забезпечує оптимальне змащування деталей двигуна, високий рівень захисту від зношування та утворення відкладень у масляній системі. Високе лужне число гарантує відмінні миючі властивості та стійкість до окислення.

Також олива забезпечує оптимальний тиск у всіх системах двигуна за різних умов експлуатації (у тому числі за низьких температур). Зменшує витрати пального та знижує вихлоп шкідливих речовин завдяки зменшеній в’язкості 5W – деталям двигуна легше рухатися, на роботу мотор витрачає менше енергії, отже менше пального згоряє та менше викидається шкідливих речовин.

Акційна автомобільна олива відповідає допускам таких виробників як BMW, Ford, Hyundai, Kia, Mercedes-Benz, Mitsubishi, Nissan, Opel, Renault, Toyota, Volkswagen та інших. Отримати додаткову онлайн-консультацію з підбору оливи з урахуванням особливостей вашого автомобіля можна в чаті з фахівцем на сайті. Акція діє за умови наявності акційного товару на складах компанії-імпортера.