X

Як вибрати набір інструментів

У житті кожного автолюбителя рано чи пізно настає момент, коли виникає необхідність у придбанні власного інструменту. Добре, коли такий набір завжди під рукою, і непотрібно просити інструмент у знайомих або переплачувати за автосервіс. Головне – підібрати комплект, що як найкраще підійде під ваші цілі.

Вибір інструмента проходить в кілька етапів. Вдале співвідношення ціни і якості цікавить всіх так само, як і термін служби інструменту. Хотілося б, щоб він справлявся зі своїми завданнями якомога довше. А ось завдання у кожного різні – комусь потрібен кейс з усім необхідним для швидкої допомоги на СТО, а комусь набір з мінімальною кількістю інструментів на всякий випадок.

Різноманіття вибору на ринку може розтягнути ваш пошук на дні, а може навіть на тижні, тому перш за все варто орієнтуватися на лінійки з конкретним цільовим призначенням. Так на сайті компанії INTERTOOL представлені три модельні ряди, які були розроблені з урахуванням запиту як автолюбителів, так і професійних майстрів. Пропонуємо ознайомитися з наборами інструментів, які визнані кращими на вітчизняному ринку два роки поспіль за версією “Української Народної Премії”.

Набори для професіоналів (Тайвань) допоможуть впоратися з найскладнішими роботами в автомайстеренях і на СТО. Лінійка надає на вибір 24 ​​набори з різною комплектацією від 21 до 176 одиниць.

Основні переваги:

  • Міцний зносостійкий матеріал. Інструменти виготовлені з Cr-V сталі тайванського виробництва, що гарантує міцність і довговічність в експлуатації. Наявність присадок хрому і ванадію підвищують стійкість, роблять сталь витривалою і захищають від корозії.
  • Високофункціональна рукоятка з храповим механізмом. Надлегка та зручна у використанні трищітка на 72 зуба з дрібним кроком, працює в тих місцях, де не впораються менш функціональні аналоги. Загартована Cr-V сталь в поєднанні із захисним шаром поліпропілену робить трищітку практично невразливою.
  • Надійний кейс. Кейси наборів виготовлені з міцного пластику. Металеві замки гарантують цілісність та збереження всього набору. Інструменти щільно зафіксовані в окремих комірках і не висипаються при транспортуванні.

Для майстрів-автолюбителів прекрасно підійде модельний ряд STORM – це нове слово в підтримку якості і багатофункціональності. Лінійка налічує 7 наборів в комплектації від 20 до 111 одиниць.

Основні переваги:

  • Ударостійкий кейс. Всі набори інструментів укомплектовані в стильні кейси з міцного матеріалу, які оснащені металевими замками і посиленими петлями.
  • Інструмент на довгі роки. Всі головки, трищітки, викрутки та ключі наборів виготовлені зі сталі Сr-V 50BV30. Відрізняються міцністю і високим показником крутного моменту, стійкі до деформацій. Два шару нікелевого покриття захищають інструмент від корозії, гарантуючи тривалий термін служби.
  • Надійні рукоятки з храповим механізмом. Механізм трищіток на 72 зуба виготовлений в Тайвані, в поєднанні з Cr-V сталлю – це гідний та надійний інструмент. Відрізняються плавністю ходу і мають невеликий кут повернення, завдяки чому працюють в обмеженому просторі.

Набори побутового призначення (Китай) створені для тих, хто бажає придбати інструмент для ремонту по дому або нечастих робіт в гаражі. Лінійка складається з 10 наборів в комплектації від 21 до 108 одиниць.

Основні переваги:

  • Міцний кейс. Кейс набору виготовлено з потовщеними комірками для надійної фіксації всіх інструментів. Від деформації захищають додаткові ребра жорсткості.
  • Доступна ціна. Набори інструментів зеленої побутової серії по комплектації не поступаються своїм “старшим братам”, при цьому досить привабливі за ціною.
  • Матеріал виготовлення. Насадки та інструменти виконані з інструментальної загартованої вуглецевої сталі, яка пройшла антикорозійну обробку, що продовжує термін експлуатації.

Сподіваємося, детальне знайомство з кожною з цих лінійок допоможе вибрати набір, що підійде під ваші завдання якомога краще, і будь-які непередбачені автомобільні ситуації будуть вам під силу.