X

Яким може бути на вигляд набір інструментів за ціною Рено Логан — йому понад 30 років

Уникальный комплект для Ferrari F40 находится в отличном состоянии

Автомобілі, особливо з історією або ті, що вийшли обмеженим тиражем і мають особливу цінність, часто продають через аукціони. Однак не тільки їм шукають нових власників таким чином. Іноді на торги потрапляють оригінальні деталі машин або супутнє обладнання, яке колись належало до комплекту поставки.

Цього разу на онлайн-аукціон Collecting Cars виставили оригінальний, повністю комплектний набір інструментів від найбільш знакового спорткара компанії з Маранелло – Ferrari F40. Автомобіль було створено на честь сорокаріччя бренду. Його виробляли з 1987 до 1992 року. За цей період склали загалом 1315 екземплярів. Свого часу суперкар коштував близько $400 000, зараз же за нього просять щонайменше 1,5 млн доларів. Та й виставляють легендарну модель на торги вкрай рідко.

Набір інструментів Феррарі охоплює вісім гайкових ключів із назвою виробника, чотири викрутки, комбіновані брендовані плоскогубці, набір торцевих головок і знімач для колісних гайок. Усі предмети упаковані в оригінальну вінілову валізку. Як бонус додається манометр Michelin Vigil, Запасні ремені, буксирувальний гак, комплект для ремонту шин Agip, лампи NGK G63 і свічки запалювання. Усі елементи перебувають у відмінному стані.

Читайте також:
Перший кросовер Ferrari знову зловили під час випробувань

Охочих придбати лот виявилося дуже багато, навіть незважаючи на високу стартову ціну. Торги велися доволі активно. Щасливий володар придбав інструменти майже за $12 000. Непогано за комплект, якому виповнилося більше 30 років. За таку суму можна купити Рено Логан з додатковими опціями (набір інструментів туди теж увійде).