X

Найбойовитіший поштовий автомобіль у світі — який він на вигляд

Пикап Ford F-550 превратили в монстра на 1,2-метровых колесах

У світі є місця, куди дістатися на стандартному автомобілі майже неможливо. Незважаючи на важкодоступність, навіть у таких районах живуть люди. До таких місць належить і Єллоустонський Національний парк (США). На його території проживає 120 осіб, доїхати до яких в міжсезоння можна тільки на снігоході.

Знаючи особливість регіону, його жителі завчасно запасаються їжею, водою, медикаментами та іншим. Крім засобів першої необхідності людям потрібен і зв’язок із зовнішнім світом. Саме тому в арсеналі місцевої поштової служби з’явився величезний модифікований пікап Ford F-550 Super Duty. Щоб автомобіль зумів долати суворе бездоріжжя, його оснастили колесами колосального розміру. У висоту вони досягають 49 дюймів, а в ширину — 22.

Колеса величезного пікапа Форд мають посилені боковини, стійкі до проколів. Тиск всередині шин становить 0,8 бар. Долати замети допомагає модифікована підвіска, доповнена посиленими осями. Машину пошти оснастили розширювачами крил, кастомними підніжками і бампером з масивним гаком для буксирування.

Читайте також:
Новий Ford Bronco 2021 уже перетворили на справжнього монстра

У рух цього монстра приводить штатний 6,7-літровий дизельний двигун V8 Power Stroke. Агрегат не доопрацьовували, тож він має видавати 300 к.с. (890 Нм).