X

Зовнішність універсала Honda Accord, якого не існує (фото)

Автоэксперты показали, как может выглядеть новая Honda Accord Type-R в кузове универсал

Сучасний автомобільний ринок не можна назвати обмеженим, він буквально перенасичений різними моделями машин. При цьому автовиробники продовжують додавати в лінійки нові моделі. Незважаючи на такий достаток, автоексперти продовжують фантазувати, випускаючи рендери неіснуючих транспортних засобів, які вони  хотіли б побачити на ринку. Однією з таких фантазій став універсал Honda Accord в образі Type-R.

На зображеннях — автомобіль з механічною коробкою передач і турбодвигуном. Так, цю модель колись випускали, але в кузові седан, і вона вже давно стала історією. Ентузіасти ж показали, яким може бути авто, якщо його поставлять на конвеєр у 2021 році. Модифікація вийшла вельми цікавою, причому як зовні, так і внутрішньо, якщо продовжити фантазувати.

Зокрема, універсалу запропонували нову агресивну решітку радіатора, капот з повітрозабірником, розширені крила і червоні акценти на кузові. На кормі можна побачити великі світлодіодні ліхтарі, агресивний дифузор і чотири патрубки вихлопної системи. Все це в поєднанні з похилою лінією даху і 20-дюймовими колесами робить універсал Хонда Акорд неймовірно ефектним.

Читайте також:
Nissan і Honda запропонували створити альянс

У ролі силової установки універсалу Accord Type-R запропонували 2,0-літровий чотирициліндровий турбодвигун Civic Type R потужністю 306 к.с. і 402 Нм крутильного моменту, який працює в парі з шестиступінчастою механічною коробкою передач і системою повного приводу. Як гадаєте, є у такої моделі право на життя?