X

Як захистити кузов автомобіля?

Правильная защита кузова обеспечивает долговечную защиту лакокрасочного покрытия

Стан авто безпосередньо залежить від якості технічного обслуговування та догляду з боку власника. Перше, на що звертається увага – вигляд транспортного засобу, зокрема і лакофарбового покриття. Єдиним варіантом збереження вигляду є оклеювання авто плівкою.

Виконати цей процес можна як самостійно, так і звернувшись по допомогу до фахівців в сервісний центр. Другий спосіб кращий, оскільки майстри дають гарантію на виконану роботу і сам процес обклеювання проводиться відповідно до побажань власника і особливостей автомобіля.

Серед величезної кількості пропонованих захисних плівок, популярною є антигравійна плівка SUNTEK. Однією з особливостей цього матеріалу вважається високий показник міцності на розрив. Це стало можливим завдяки інноваційній технології виготовлення, розробленій американсько-корейським виробником.

Захисна плівка на авто STEK є універсальним матеріалом, здатним зберегти кузов ТЗ від різних видів впливу. Саме цей чинник, що дає змогу збільшити термін служби ТЗ, цінується власниками авто.

Чому варто зупинити свій вибір на STEK

Віддати перевагу цій плівці слід з таких причин:

  1. Матеріал є новим поколінням, яке відрізняється інноваційними рішеннями в забезпеченні збереження авто.
  2. Високий показник захисту від впливів фізичного та хімічного типу.
  3. Несприйнятливість до впливу прямих сонячних променів і всього, що з ними пов’язано.
  4. Прекрасний показник опірності механічним впливам.
  5. Є гарантія 10 років від виробника і сертифікати якості.
  6. Процес наклеювання не займає багато часу, що дає змогу отримати якісний захист кузова в мінімальні терміни. Якщо ви вирішите зняти плівку, її видалення виконується менше ніж за 10-15 хвилин.
  7. Хороша передача кольору. Початковий колір автомобіля не змінюється при використанні такого матеріалу.
  8. Можливість нанесення на будь-які частини кузова, зокрема і геометрично складні.

Наклеювання на авто плівки також має передбачає захист фар, тому що саме вони часто страждають від дрібних каменів і інших елементів на дорожньому покритті. У більшості випадків, потреба в нанесенні цієї плівки на фари обговорюється в процесі оформлення замовлення.

Оклеїти авто плівкою не є дорогим процесом  (економію видно відразу).

Плівка STEK – правильний вибір для кожного власника

Антигравійний захист авто виключає контакт поверхні кузова ТЗ з різними елементами і речовинами. Представлений матеріал несприйнятливий до хімічно активних сумішей (дощі з підвищеною кислотністю тощо), що дозволяє не турбуватися про лакофарбовому шарі.

Захисна плівка на авто від цього виробника є гарантією збереження кузова — економія грошей на видалення відколів, подряпин та інших пошкоджень.

Всі проведені тести і випробування цієї плівки мають один схожий результат. Збереження ЛФП авто, унеможливлення мінімальних деформацій кузова від взаємодії з камінчиками, металевими елементами, частинками асфальту –  щоб усе це жодним чином не пошкодило автомобіль і не змінило його зовнішній вигляд.

Хочете отримати довговічний захист кузова авто за адекватні гроші? STEK стане оптимальним вибором, який заслужив повагу серед мільйонів автовласників.