X

Які запчастини на VOLKSWAGEN (Фольксваген) краще купувати: нові чи б/в?

Не каждый владелец Фольксваген может воспользоваться услугами официального дилера. Разнообразие предложений на рынке предоставляет альтернативный выбор в виде покупки б/у запчастей.

Автомобілі Volkswagen у будь-якого автолюбителя асоціюються з високим рівнем потужності та надійності, комфорту та економічності. Однак низька якість доріг та палива, а іноді і манера водіння вносять свої корективи, призводячи до зносу деталей раніше терміну. Тому згодом виникає необхідність проведення ремонту та заміни тієї чи іншої автозапчастини.

Економічним варіантом отримання оригінальної деталі є розбирання Volkswagen, оскільки не кожен власник може скористатися послугами офіційного дилера. Розберемося, чому купити запчастини на Фольксваген вигідно.

Особливості ринку автозапчастин

Якщо ваше авто знаходиться на гарантії, то питання: купувати нові або вживані запчастини Volkswagen у разі ремонту, як правило, не виникає. Після закінчення зазначеного терміну всі проблеми техніки вирішує власник, голосуючи своїм гаманцем.

Різноманітність пропозицій над ринком забезпечує альтернативу вибору. Так, чи варто купувати нову деталь у магазині, якщо розбирання авто Volkswagen пропонує оригінальні комплектуючі, стан яких близький до ідеального. Вас може зацікавити нижча вартість неоригінальних деталей, при цьому ризик потрапити на недобросовісного виробника.

Чи завжди підходять комплектуючі на авто?

Стан бу запчастин на Volkswagen у деяких водіїв викликає сумнів. Життєздатність такої покупки стає очевидною порівняно з аналогами.

Питання оригінальності

Слід розуміти, що високі експлуатаційні характеристики забезпечують лише оригінальні деталі. Вони виробляються на офіційних заводах компанії із виконанням тестування. Що впливає, своєю чергою, на термін експлуатації та, суттєво, на вартість.

Серед неоригінальних деталей є більший відсоток браку, а також характерна невідповідність заявленим характеристикам. В умовах жорсткої конкуренції виробники аналогів, особливо якщо йдеться про китайські фірми, прагнуть зниження витрат на шкоду якості.

Коли використана деталь краща за нову

Розбирання автомобілів Volkswagen набирає популярності, оскільки пропонує оригінальні, дешевші ніж у дилера, деталі, які пройшли багаторазову перевірку на всіх етапах виробництва. Враховуючи європейський менталітет, деталі із використаних автомобілів мають солідний запас ходу. Крім того, часом оригінальні бу запчастини для Volkswagen мають якість, що перевершує деталі, що випускаються компанією для заміни.

Грамотний підхід до шроту Volkswagen

Для того, щоб заміна деталі була вигідною, необхідно грамотно підійти до вибору шроту VW. Зробити це автовласнику самостійно, без досвіду досить складно.

Розбирання Volkswagen в Україні в цілому, або розбирання Volkswagen в містах конкретно регіону, викликає сумнів. У цьому плані поставлені на професійний рівень польські розбірки позбавлять вас можливих ризиків. Особливо це стосується рідкісних деталей із тривалим замовленням автомагазину, а також для застарілих моделей авто.

Гортаємо каталог б/в запчастин

Популярний шрот Фольксваген завжди можна знайти в каталогах розбирання за його оригінальним номером, моделлю та роком випуску авто. Для впевненості зробіть фото деталі заміну, оскільки однакові вузли можуть мати особливості.

Враховуючи мінімальний попит в Європі на запчастини, що використовуються, гарантований продаж бу запчастин на Фольксваген за гарною ціною. Але враховуйте, щоб елементи ходової мали зношування не більше 30%. Найдорожчий вузол – це двигун, краще купувати цілком. Металеві елементи кузова будуть дешевшими, ніж рихтування рідних. Найменше вимагають уваги елементи салону.

Тільки офіційні розбирання VW за програмою утилізації

Якщо ви вирішили купити бу автозапчастини на Volkswagen, то краще скористатися офіційними польськими розбірками за програмою утилізації від перевіреного постачальника. Крім того, необхідно звернути увагу на переваги такої покупки:

  • отримана при розбиранні деталь повністю відповідає вимогам виробника та гарантовано підійде нежилі китайська репліка;
  • широкий асортимент комплектуючих та оперативна доставка;
  • можливість заміни певного блоку, а не тільки деталі, що зносилася в ньому;
  • ретельний контроль та оцінка ресурсу подальшої експлуатації;
  • гарантія забезпечує можливість повернення або заміни запчастин.

Надійний партнер у довгостроковій перспективі

Якщо ви думаєте, де знайти хороше розбирання Volkswagen, пропонуємо до вашої уваги перевірений часом та клієнтами сервіс AUTOMOTIVE. До нас приходять знову, нас рекомендують тому, що всі запчастини перевірені експертами та оцінені на працездатність. Зайшовши на сайт з розбирання Volkswagen ви знайдете всю інформацію про стан комплектуючих. Наш інтернет-магазин бу запчастин для Фольксвагена має широкий асортимент, а досвідчені консультанти допоможуть зробити правильний вибір. Ми працюємо по всіх регіонах України, включаючи Закарпаття. Оперативна доставка гарантована, у тому числі в містах: Київ, Запоріжжя, Дніпро, Одеса, Харьків, Львів.