X

КАСКО від ARX отримало золоту нагороду Finawards

Підбито підсумки FinAwards 22 – щорічної премії фінансових порталов “Мінфін” та Finance.ua, яка визначає найкращі фінансові та інвестиційні продукти, клієнтські сервіси, IT-впровадження ринку фінансових послуг, а також найуспішніших та найефективніших ТОП менеджерів фінансових компаній.

ARX отримало Золоту нагороду Finawards у сегменті КАСКО

Компанія ARX вже понад 13 років лідирує саме у цьому сегменті страхування. Клієнтам пропонується 5 видів КАСКО, щоб кожен вибрав найкращу пропозицію для себе. ARX також пропонує цілодобову підтримку, а також телеврегулювання, тобто врегулювати страховий випадок можна без візиту до офісу.

Крім того, ARX – єдина компанія в Україні, яка має сервіс зворотного зв’язку Тransparent Customer Feedback або TCF. Цей сервіс дозволяє клієнтам негайно після врегулювання оцінити якість послуг компанії за 5-зірковою шкалою. Відгуки з’являються на сайті компанії у режимі реального часу. Впливати на відгуки, модерувати, маніпулювати даними неможливо, тому що адмініструє процес збору та перевірку відгуків незалежна компанія eKomi, яка базується в Німеччині, та є європейським лідером у галузі роботи зі зворотним зв’язком клієнтів.

За липень 2022 рівень ТСF досяг 98 % – це найвищий рівень за час існування сервісу.

ARX працює з першого дня війни, врегулюючи страхові випадки навіть за кордоном. Загалом у липні 2022 клієнти компанії отримали страхові виплати по КАСКО на суму близько 71 млн гривень, включаючи особливо крупну, на суму млн 359 тисяч 906 грн

Попри воєнний стан, реєстрація збитків відбувається у звичайному режимі шляхом звернення на нашу гарячу лінію та у чати Telegram та Viber цілодобово, також в мобільному додатку MyARX.