X

Кастомний дизайн та 850 к.с: на продаж виставили 66-річний Lincoln Continental

На аукціоні Барретта Джексона в Скоттсдейл (штат Арізона, США) мають намір продати розкішний Lincoln Continental 1956 випуску. Скільки планують виручити за таке ексклюзивне авто не обмовляється, але сума, напевно, буде шести, а то й семизначною.

Цей приголомшливий Lincoln Continental Mark II є унікальним. Кузов для купе виготовила компанія SIC Chops із Арізони. Він пофарбований в особливий колір Dupont Toner Black з ChromaClear та доповнений безліччю хромованих елементів, які також були виготовлені на замовлення.

У лістингу зазначено, що в рамках модернізації машині занизили майже на 70 мм дах, забрали дверні ручки та пороги. До того ж, встановили спеціальний брандмауер, нову вихлопну систему та інші панелі підлоги. Під капотом ховається двигун Jon Kaase 520 ci Ford V8 із напівсферичними головками Kaase Boss потужністю 850 к.с. Він пов’язаний з автоматичною коробкою Chevrolet і системою заднього приводу.

У салоні цього Lincoln встановили сидіння на Lexus з електрорегулюванням, рульове колесо Colorado Custom та аудіосистему Kicker Q-Class. Оздоблення виконане зі шкіри Вlack Onyx. Родзинкою автомобіля є, захований під кришкою багажника, загадковий автограф знаменитості, а саме Мей Вест (сценарист, актрис, драматург і співачка). Повідомляється, що торги відбудуться з 21 по 29 січня 2023 року.

Читайте також:
Унікальний Ford F-150 з дизайном стелс-винищувача продали на аукціоні