X

Кен Блок відправив у керований занос дизельний пікап Ford

Идеальный дрифт на огромном пикапе удался после нескольких попыток

Американський автогонщик, шоумен і майстер дрифту Кен Блок знову довів, що може відправити в керований занос будь-який автомобіль, незалежно від маси, габаритів і двигуна. У новому ролику Блок дрифтує на дизельному пікапі Ford Super Duty F – 450 з двосхилим ошинуванням задньої осі. Імпровізований заїзд відбувся на трасі Utah Motorsports Campus (штат Юта, США), куди автомобіль привіз на причепі ралійне купе Ford Escort 1978 року.

Щоб досягти ідеального дрифту, гонщику довелося зробити кілька спроб. Але в результаті Блоку все ж вдалося відправити в керований занос навіть величезний Ford Super Duty F-450 з дизельним V8 6,7 L віддачею 475 к. с. і 1050 Нм під капотом.

Кен Блок брав участь у багатьох видах спортивних змагань, включно зі скейтбордингом, сноубордингом, мотокросом, ралі та ралі-кросом. Але широку популярність йому принесла серія захоплюючих відеороликів Gymkhana. З 2008 року Блок з неймовірною точністю проходив Gymkhana і зібрав понад 43 мільйони переглядів на YouTube. За ці роки з’явилося кілька спеціально налаштованих автомобілів, включно з оригінальною Subaru Impreza WRX STI, Ford Focus, Ford Fiesta та Ford Mustang.

Зараз Кен Блок готує нову серію Електрихана. У ній він з’явиться на спеціально побудованому гоночному Audi S1 e-tron quattro Hoonitron.

Читайте також:
Кен Блок получил безумный пикап с характеристиками гиперкара