X

Kia назвала дату дебюту оновленого XCeed

Кросовер Kia XCeed готується до першого масштабного оновлення з моменту виходу на ринок у 2019 році. Автомобіль мають намір презентувати 18 липня, а поки що компанія опублікувала кілька тизерів і розкрила характеристики моделі.

На скетчах компактний XCeed показано в спортивному виконанні GT-Line. У нього завужені фари з новою графікою, модернізований передній бампер, інша решітка радіатора і нова емблема Kia. На кормі видно перероблені ліхтарі і захисну пластину в колір кузова, яка схожа на дифузор. Також автомобіль отримав колісні диски більшого розміру.

Інтер’єр моделі залишився за кадром, але інсайдери стверджують, що оновлений кросовер отримає 12,3-дюймову цифрову приладову панель і нову мультимедійну систему з 10,25-дюймовим екраном. До того ж Kia XCeed обіцяно розширений пакет систем ADAC і нові матеріали в оздобленні.

Автомобіль буде доступний з 1,0-літровим трициліндровим турбодвигуном потужністю 118 к.с., що доповнений 48-вольтовим стартер-генератором. Також запропонують гібридний варіант на основі 1,6-літрового двигуна, який працює в парі з електромотором і батареєю на 8,9 кВтг. Сумарна віддача установки — 140 к.с.

Читайте також:
Kia оновила молодшого брата Sportage (фото)