X

Kia Soul перекинувся після зіткнення з колесом від пікапа Chevrolet (відео)

Інцидент, який зняла камера електромобіля Tesla, стався на автостраді 118 неподалік Лос-Анджелеса (штат Каліфорнія, США).

Kia Soul їхав у крайній лівій смузі руху. Порівнявшись із модифікованим Chevrolet Silverado в хетчбек влетіло колесо, що відірвалося у пікапа. Оскільки все сталося несподівано, водій не встиг зреагувати. Зіткнувшись із колесом, авто піднялося в повітря на кілька метрів, здійснило кульбіт, приземлилося на дах, а потім стало на колеса.

Показово, що злощасне колесо повернулося після приземлення компактного хетчбека і вдарило його ще й у задню частину. Однак це вже не відіграло жодної ролі. Частини від Kia Soul розлетілися на кілька десятків метрів довкола. При цьому іншим учасникам руху вдалося уникнути них.

Читайте також:
У ДТП розбили суперкар Ford GT вартість 350 000 доларів (фото)

Незважаючи на те, що автомобіль зазнав сильних пошкоджень, водій зміг самостійно вибратися з нього. Чоловік відбувся синцями та саднами. На щастя, пасажирів у Kia не було. З цієї ситуації можна зробити висновок, що системи безпеки в Kia Soul продумані дуже добре і впоралися зі своїм завданням на відмінно.