X

«Київавтодор» почав зведення малих кільцевих розв’язок

Багато столичних водіїв не могли не помітити на дорогах кільцеві розв’язки малого радіусу, облаштування яких наразі повним ходом веде «Київавтодор». У багатьох європейських містах вони вже стали нормою, а у нас поки такі «дорожні клумби» ще в дивину. Головна їхня мета – зробити проїзд перехресть більш безпечним. Вони огороджені бордюром врівень проїжджої частини і вимощені по краях плиткою, тому випадковий заїзд на них нічим поганим не загрожує, ні шинам, ні підвісці автомобіля.

Отже, кільцеві розв’язки малого радіусу зводять на перехресті вул. Кудряшова, Генерала Шаповала і Людмили Проценко біля Солом’янського ландшафтного парку. Також «міні-кільця» доробляються і в Дніпровському районі. Зокрема, на вул. Петра Вершигори (з’їзд з проспекту Романа Шухевича) та перехресті вул. Червоноткацької та Юрія Поправки. До кінця тижня тут обіцяють нанести нову розмітку.

Також кільцеві розв’язки з’являться на перехресті вул. Кудрявської, Кудрявського узвозу і провулка Нестеревського; на перехресті вул. Кіото та виїзду на Броварський проспект; на перехресті вул. Зрошувальної та Академіка Горбунова