X

Китайський танк: конкурента Ford Bronco показали на живих фото

Китайський автоконцерн Great Wall Motor готується представити конкурента Jeep Wrangler і новий Ford Bronco. Новинка буде випущена під преміальним брендом WAY і отримає назву Tank 300. На жаль, зберегти зовнішність новинки в таємниці до її офіційного дебюту виробнику не вдалося, оскільки в мережі з’явилися шпигунські фото моделі, які практично повністю розкрили її екстер’єр.

Читайте також:
Против Mini и Smart: Great Wall создал крутой электромобиль

З огляду на опубліковані знімки, перспективний “китаєць” виконаний у ретро-стилі, який відсилає до позашляховиків 80-х років випуску. Модель отримала витягнутий капот, круглі фари, вітрове скло з малим кутом нахилу і запаску на п’ятій двері. Кузов новинки має суцільнометалеву конструкцію.

За даними інсайдерів, в основу Tank 300 лягла рамна платформа WP 01, така сама, як і в Haval H9. Він оснащується 2,0-літровим бензиновим двигуном потужністю 245 к.с., суміщеним із 8-ступінчастим “автоматом” і системою повного приводу. Ринком збуту моделі стане не тільки Піднебесна. Позашляховик мають намір вивести на глобальний світовий ринок.