X

Китайці не стали чекати на вихід Tesla Cybertruck і випустили свій

На автосалоні в Гуанчжоу стартап IAT Automobile Technology, заснований у 2017 році, представив концепт електричного пікапа. Модель під назвою IAT Truck Mad, виконана в стилі кіберпанк, і виглядає неймовірно екстравагантно.

Симетричний кузов новинки позбавлений середніх стійок, що надає їй футуристичності та динаміки. Дзеркал заднього виду немає, як і дверних ручок. Оптика у пікапа інтерактивна, а дах – панорамний. Величезні пороги ідеально гармоніюють із масивними колесами, взутими в «зубасті» позашляхові шини.

Салон електрокара розрахований на п’ятьох осіб. Попереду у центрі встановлено водійське сидіння, а за ним два окремі крісла. У третьому ряду знаходиться невеликий зручний диван, розрахований на двох осіб. Залежно від вибраного режиму їзди компонування кабіни може змінюватись.

У грузовій платформі, яка є дуже місткою, облаштований спеціальний відсік з корисним оснащенням. До нього входить генератор, ящик з інструментами та набір для надання першої допомоги. Повідомляється, що у основу пікапа лягла інтелектуальна платформа, розроблена фахівцями IAT. Вона дуже гнучка, тому підходить для електрокарів будь-яких розмірів та форм.

Читайте також:
Rolls Royce з кузовом: GMC представили 750-сильний електропікап Sierra

Технічні характеристики концептуального електропікапа не розкриваються. Представники компанії лише розповіли, що завдяки ємній батареї IAT Truck Mad зможе проїжджати на одному заряді до 1000 км.