X

Класичні Porsche отримають сучасну інформаційно-розважальну систему

Новая «мультимедийка» подходит для моделей 2003-2008 годов

Porsche випустила інформаційно-розважальну систему для сучасних класичних моделей — Porsche Classic Communication Management Plus (PCCM Plus). Нова система буде доступна паралельно з Porsche Classic Communication Management.

Обидва пристрої підходять для шостого покоління Porsche 911, Porsche 997 2005-2008 років, а також Boxster та Cayman 2005-2008 модельних років та Cayenne першого покоління 2003–2008 років. При чому для встановлення PCCM Plus не потрібно робити жодних змін, ні в салоні, ні в органах управління. Більш того, завдяки логотипу марки вона додасть родзинку в інтер’єр.

Нова мультимедійна система сумісна з клімат-контролем, органами управління та прилеглими областями. Підсилювач, динаміки та антена можуть залишитися оригінальними.

PCCM Plus використовує 7,0-дюймовий сенсорний дисплей з вбудованою навігацією. Оновлювати карти Porsche обіцяє регулярно через однакові проміжки часу. Слухати улюблені мелодії можна через USB-накопичувач, Bluetooth, Apple CarPlay та Android Autoю Також на борту є цифрове радіо: у європейських версіях — DAB+, у пристроях для США та Канади — SiriusXM.

Усією корисною інформацією водія забезпечить бортовий комп’ютер. У Porsche 911, Boxster та Cayman реалізована функція пам’яті, що дозволяє зберегти індивідуальні налаштування клімат-контролю, склоочисників, замикання дверей та фар.

Читайте також:
Оновлений Porsche 911 отримає нову цифрову панель приладів

У Німеччині рекомендована роздрібна ціна PCCM Plus — 1643 долари. Встановлювати «мультимедійку» виробник рекомендує у Porsche Classic або спеціалізованому центрі марки.