X

Класичний Toyota FJ40 перетворили на електромобіль (фото)

Британська компанія Inverted, що спеціалізується на перетворенні класичних авто на електрокари, представила новий проект. Основою для нього став класичний позашляховик Toyota Land Cruiser FJ40.

Фахівці фірми замінили його паливний двигун на один електромотор потужністю 218 к.с. і 339 Нм крутного моменту. Цьому Toyota Land Cruiser FJ40 зберегли оригінальну механічну коробку передач і систему повного приводу, що підключається. Для тих, хто хоче більше потужності, компанія може запропонувати варіант з мотором на 324 к.с. та 420 Нм. Він поєднується виключно з постійним повним приводом та виключає механічну коробку передач.

Живить силову установку та забезпечує пробіг у 240 км батарея на 53 кВтг. Вона сумісна із зарядними пристроями CCS потужністю до 75 кВт, що забезпечують зарядку від 20 до 80% за 25 хвилин. Ще тюнери встановили підвіску Old Man Emu та дискові гальма.

Читайте також:
У Великій Британії побудували гоночний рестомод на базі Jaguar XJS

Змінилося й оснащення салону позашляховика. У нього включили сучасну мультимедійну систему із сенсорним екраном та підтримкою Apple CarPlay, аудіосистему Hi-Fi, камеру заднього виду, кондиціонер та кастомну центральну консоль. Ще є нові килимки, а обробка виконана шкірою Bridge of Weir. Ціна електрифікованого Toyota Land Cruiser FJ40 починається від 195 000 фунтів стерлінгів (близько 244 000 доларів США).