X

Класна Велика Toyota, інноваційні батареї та водневі автобуси – головні новини

А также – нелепое ДТП с участием Ferrari Roma и самые дорогие автомобильные номера

Про те, що Toyota не поспішає прощатися с Crown після п’ятнадцяти успішних поколінь, стало відомо після публікації журналу Spyder7. За деякими даними, до 2022 року з’явиться нова Тойота Краун. Її зовнішність показана на єдиному неофіційному рендері.

Toyota готує нові батареї для електромобілів

Японський виробник бачить майбутнє в твердотільних батареях. Вони забезпечать автомобілям на електротязі запас ходу не менший за 500 км, а зарядка займатиме близько 10 хвилин. Розробка акумулятора ведеться з 2017 року. І незабаром компанія представить прототип електрокара з цією батареєю (можливо, серійна версія концепту Toyota BZ4x). Масове використання планується до 2025 року.

Водневі автобуси Solaris виходять на новий ринок

В австрійському місті Вельс 10 серпня пройшла прес-конференція. На ній було представлено інноваційний і повністю безпечний для клімату проект мобільності. В рамках ініціативи уряду Верхньої Австрії (LINZ) водневий автобус Solaris Urbino проходитиме випробування на маршрутах у Вельсі до 20 серпня.

Водій новітньої Ferrari Roma застряг між двох будинків

На YouTube-каналі SupercarsNews з’явилося досить сумне і водночас комічне відео. У ролику зображено спорткар Ferrari Roma, який буквально застряг на вузькій італійській вуличці.

Як виглядають найдорожчі автономери

На YouTube-каналі Fipeux з’явилося цікаве відео. На ньому – суперкар Lamborghini Aventador SVJ Roadster із найдорожчими автомобільними номерами. Вони обійшлися власнику в 11,87 млн доларів. Автомобіль з катарською реєстрацією вдалося зафіксувати в Монако. Головна особливість дорогого держзнаку – унікальний тризначний номер 123.