X

Коли найкраще купувати авто з пробігом

Покупка б/у автомобиля такий же відповідальний крок, як і придбання нового. Тому до нього готуються не тиждень, і навіть не один місяць. Потрібно зважити багато питань, врахувати безліч нюансів, знайти оптимальний варіант за технічними даними, котрі будуть також співпадати і з адекватністю ціни.

На Автобазарі Декспенс вас чекає широкий вибір автомобілів. Зосередитись на виборі бу авто важливо максимально.

Припустимо, ви вже розібрались, що орієнтовно хочете купувати, отже залишилось одне важливе питання – коли? В який період найкраще купувати бу авто і не помилитись?

Всі товари мають свою сезонність і автомобілі бу також не виключення. Є час, коли ціни загинають так високо, що бажання купити авто просто зникає або в кращому випадку відтерміновується.

Отже, в яку пору року найкраще купувати авто з пробігом, щоб точно не помилитись – далі у статті.

Як відомо, сезон продажу нових автомобілів максимально «рибний» під кінець року. Саме в цей період можна отримати непогану знижку та насолоджуватись їздою на новенькому авто. Проте, не кожному по кишені досліджувати ринок автівок щойно з конвеєра, тоді і рятує улюблений вторинний ринок, котрий і так має хорошу популярність серед автомобілістів.

Якщо знати прості закономірності ринку вживаних авто, можна добре заощадити.

Весна та літо

Не таємниця, що з приходом теплої пори ціни на бу авто починають рости. І більшість водіїв замислюються про зміну машини саме тоді, коли наступає весна.

До того часу вони встигають назбирати оптимальну суму, щоб купити бу авто з непоганими технічними даними та зовнішнім виглядом. Ринок починає оживати, пропозицій безліч, ціни скачуть вгору… А ви трішки почекайте. Хоча б до приходу осені.

Осінь та зима

Листопад – ідеальний час, щоб братись за пошуки хорошого бу авто.

В листопаді вам може перепасти хороша знижка, котру запропонує продавець. Ще й маєте нагоду отримати приємний бонус, як, наприклад, комплект зимової резини. Ближче до зими буде набагато простіше провести технічний огляд автомобіля, як мінімум тому, що листопад та грудень – місяці, в котрі найменше клієнтів на СТО.

Тому не пропустіть можливість зекономити та купити бу авто не лише в надійному та справному стані, а ще й залишити кошти на моторне мастило.

Вдалої покупки!